Hoe Kan ik jou van dienst zijn?

Virtuele Assistent voor ondernemers

Sales

Als vertegenwoordiger van jouw bedrijf duik ik in netwerken, leg en onderhoud ik contact met (potentiële) klanten en verzorg ik je koude acquisitie. Zo neem ik op freelance basis jou allerlei salesactiviteiten uit handen. 

Webdesign & Onderhoud

Wil jij een een professionele WordPress website of je huidige (WordPress) website verbeteren of vernieuwen? Het zelf bouwen lukt niet of kost teveel tijd, dus laat je deze graag maken. Ook je hosting domeinnaam en je website onderhoud en optimalisatie (de snelheid en de  vindbaarheid) van een bestaande website doe ik graag voor je. Het vernieuwen of verbeteren van een bestaande WordPress website vind ik een hele leuke uitdaging! Er is veel mogelijk, neem vooral contact op voor een  persoonlijk gesprek. 

Online marketing

Je wilt je klanten beter informeren en meer contact onderhouden, meer leads genereren en dus meer omzet behalen. Je weet niet goed hoe je dit moet opstarten? Ik kan je helpen email adressen te verzamelen, een mooie nieuwsbrief (sjabloon) op te maken en dit structureel voor jou te blijven doen. Hierdoor maak je effectiever gebruik van de online mogelijkheden. Wil je gebruik maken van digitale marketing zoals een digitaal klanten onderzoek, digitale brochures etc etc. vraag mij naar de mogelijkheden.