HULP BIJ HET maken en bijhouden van je social media accounts?

Social media effectief inzetten = weten wie je ideale klant is!

eye, google, detail-1686932.jpg

Ook jouw (potentiële) klanten zitten elke dag op social media. De meeste checken al gauw 4-5 uur per dag hun mobiel om te appen, mail te bekijken en bezoeken verschillende social media kanalen. De meesten gebruiken Facebook en/of Instagram. We bespreken samen wie jouw ideale klant is en welk kanaal jij het beste kunt gebruiken. Soms kan je beter al je aandacht op 1 kanaal richten en het goed doen. Het is kracht van de herhaling dat werkt op social media!

phone, display, apps-292994.jpg

Facebook

Facebook is een krachtig medium om voor weinig geld in contact te komen met je doelgroep, mits je het de juiste manier inzet. Het is het grootste social media netwerk ter wereld. In Nederland zijn er meer dan 10 mio accounts. Dus grote kans dat jouw doelgroep hier te vinden is. Je kunt via je eigen bedrijfsaccount je klanten op de hoogte houden en via facebooks Ads nieuwe klanten trekken. Voordat je met Facebook Ads start heb je een goed doordacht marketing plan nodig. Ik kan je hierbij helpen!

influencer, social media, woman-4492841.jpg

Instagram

Instagram is momenteel een van populairste social media netwerk van dit moment. Je laat er foto’s zien, die je direct deelt met de rest van de wereld. Het is de bedoeling om veel volgers en likes te krijgen. Ben je hot op Insta dan zijn er veel mogelijkheden om jezelf of je bedrijf te promoten. Instagram is onder veel jongeren populair. Ook hier geldt: ken je doelgroep zodat je weet of Instagram iets is voor jou en waar jij je energie in gaat stoppen. Je kunt het ook uitbesteden aan mij. Ook dan geldt dat een marketingplan super handig is om structureel te posten.

wacht niet langer en onderneem actie!

Be smart en zorg voor ONLINE zichtbaarheid met een duidelijke website, structurele aanwezigheid op social media (Facebook en Instagram) en een optimale snelheid en vindbaarheid! Evelienonline helpt jou dit te realiseren.