Evelienonline

Vergroot je bereik. Vergroot je omzet.
Ga met Evelien online!

Website

Met je website presenteer jij jezelf aan je potentiële klanten. Ik maak voor jou een doeltreffende website waarbij design en marketing samen komen.

Webshop

Een webshop is je digitale etalage, die tevens jouw bedrijf moet weergaven. Waar jij voor staat en wat jij wil laten zien, laat ik terugkomen in je webshop.

Online promotie

Een effectieven nieuwsbrief, E-mailmarketing, klanttevredenheid, brochures, you name it en ik maak het voor je online.

Ieder bedrijf is anders en zo ook de online behoeften. Samen met jou onderzoek ik welke aanpak voor jouw bedrijf het beste werkt.

Met Evelien Online gaan

Evelienonline maakt websites in WordPress en Webshops in Lightspeed. Met een passie voor online marketing, help ik ambitieuze bedrijven groeien. Bereik jouw doelgroep door de online zichtbaarheid én vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren.

Evelien Sjoerts -webdesign en online marketing

Alles-in-1

Wil je online scoren dan heb niet alleen een goede website of webshop nodig, ook je vindbaarheid (SEO), je google ads (SEA) moeten up-to-date zijn en ben je aanwezig op social media. Het één versterkt het ander en met alle expertises in huis of vanuit mijn netwerk, bereik ik het beste resultaat voor jou!

  • Samenwerken aan je online zichtbaarheid
  • Goede content schrijven
  • Vindbaarheid optimaliseren
  • Website bezoeken bijhouden
  • Omzet online bijhouden

Vaste opdrachtgevers

Wat mijn klanten zeggen

Sinds juli van 2022 is Evelien aan het werk voor de Cure ADOA Foundation. We vinden de samenwerking geweldig! Naast het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website, doet Evelien allerlei grote en kleine klussen op gebied van communicatie, mailverkeer, belangenbehartiging en marketing. Ze heeft hart voor de stichting waardoor het voelt alsof ze één van ons is. Voor een goed doel als de onze is dat bijzonder prettig.
Hedy Smit-Wigchers
Bestuurslid Cure Adoa Foundation
Evelien, wij zijn zeer tevreden over de eerste opdracht. Zeer snelle lijntjes, waardoor de opdracht binnen een week al klaar was. Zonder prijsafspraak viel de factuur erg mee. Hartelijk dank voor de service, op naar een nieuwe opdracht
Richard Snijder
Snijders en Van Dijk auto's BV