Over mij

Over mij

Welkom bij Evelien Online, en leuk dat je meer over mij wilt weten! Laat me je vertellen over mijn achtergrond en mijn reis tot nu toe.

Met meer dan tien jaar aan ervaring als ondernemer en een achtergrond in contentbeheer, websitebouw en social media marketing, heb ik de nodige expertise opgebouwd om bedrijven te ondersteunen bij het vergroten van hun online aanwezigheid.

Mijn reis begon met het opzetten van mijn eigen ondernemingen. Ik heb o.a Linestudio Evelien, geleid, waar ik zowel ondernemer als werkgever was. Deze ervaring heeft me waardevolle inzichten gegeven in het runnen van een bedrijf en alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Ik kwam in aanraking met de kracht van social media marketing en begon social media berichten en advertenties te creëren en te beheren. Ik ontdekte al snel hoe effectief deze strategieën kunnen zijn om de zichtbaarheid en het succes van een bedrijf te vergroten.

Mijn interesse in websitebouw en contentbeheer groeide eveneens. Het bleek een perfecte aanvulling te zijn op mijn reeds opgedane vaardigheden en ervaring. In 2020 besloot ik de stap te zetten en Evelienonline, op te richten.

Ondertussen bundel ik mijn krachten met een team van professionals om mijn klanten de best mogelijke service te bieden.

Bij Evelienonline streven we ernaar om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun online aanwezigheid door middel van professioneel contentbeheer, websitebouw en effectieve social media marketing. Door mijn eigen ondernemerservaring begrijp ik de unieke behoeften en uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben.

Met een passie voor het creëren van boeiende content, het ontwikkelen van websites die indruk maken en het opzetten van effectieve social media campagnes, ben ik toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven bij hun groei en succes.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en te ontdekken hoe ik je kan helpen je online doelen te bereiken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe Evelienonline een verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Evelien Sjoerts

Maak een afspraak met Evelien