Social Media

Advertentie en campagnes

Advertentie bereik, zijn promotie berichten, waarmee je nieuwe volgers of nieuwe klanten wilt aantrekken. Voor deze berichten heb je een gedegen marketing strategie nodig. Om de berichten te kunnen plaatsen op Social media moet je advertentiekosten aan het Social media platform betalen.

Social Media Content & Advertenties

De kosten

De kosten van advertentie beheer is 2-delig. Opstartkosten om beeldmateriaal, teksten en bestaande foto’s geschikt te maken voor adverteren op social media en het maken van een marketingplan is eenmalig € 350,-  voor 1campagne. Het maandelijks monitoren van de advertenties is mogelijk vanaf € 150 ( exclusief advertentie kosten aan het platform) per maand. 

Voorbeeld: Voor € 250 – € 350 euro advertentiekosten per maand heb je al een hele goede campagne maandelijks op social media lopen. 

Samenwerking

Het samenwerken met Evelienonline is eenvoudig. We beginnen met vrijblijvend advies gesprek. Wil je daarna verder dan starten we met een grondige analyse van je doelen, doelgroep en huidige online aanwezigheid. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een complete Social media make-over, regelmatige content creatie of plaatsing en advertising.

Doeltreffende content op Facebook/Instagram

Bijpassende visuals voor bij je content op Facebook/Instagram

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe we samen je social media aanpak kunnen verbeteren. Je online succes begint hier.

Maak een afspraak met Evelien