Webdesign & Marketing

Costa Blanca

Jij bent een

Passie gedreven ondernemer aan de Costa Blanca?

Je komt uit Nederland of België en je wil voor jouw klanten in Spanje een website, banner, visitekaartjes, flyers of een goede digitale nieuwsbrief. Je wil je bestaande klanten en nieuwe klanten op een effectieve manier te bereiken. Je wil graag een Nederlands sprekende designer die bekend is in het gebied waar jij woont en werkt. Je website of promotie materiaal moet zowel in het Nederlands en Spaans en eventueel in het Duits en Engels goed worden vertaald zodat je al je klanten in de eigen taal kunt aanspreken.

Ben jij een ondernemer aan de Costa Blanca die een website nodig heeft of promotie materiaal wil laten ontwerpen?

Jij wilt

de online mogelijkheden benutten en

Ik ben een designer die de online mogelijkheden weet te gebruiken

Online partner

Ik ben jouw online partner aan de Costa Blanca!

Al 12 jaar ga ik met mijn gezin naar ons huis nabij Denia. Ik hou van Spanje en kom er heel graag! Regelmatig hebben we iemand nodig voor reparaties aan de woning, internet services of bijvoorbeeld financiële vragen. Hoe fijn is het dan om in het Nederlands je woordje te kunnen doen. Ik spreek wel een beetje Spaans, maar toch is Nederlands de taal waarin graag communiceer. Door mijn eigen ervaring ben ik op het idee gekomen om mijn diensten aan te bieden aan Nederlands sprekende ondernemers aan de Costa Blanca. Door de korte lijnen en een resultaatgerichte aanpak zorg ik ervoor dat we snel samen kunnen werken en dat jouw bedrijf online groeit. Ik heb de kennis en ervaring en wil jouw online partner zijn in jouw online groei

Online Marketing

Wat ik voor jou kan doen is

Website

Ik bouw of vernieuw je website/shop in wordpress met cms

Nieuwsbrief

Ik maak effectieve en doelgerichte campagnes via nieuwsbrieven

Social media

Ik maak advertenties voor Facebook of Instagram accounts

Promotie

Ik ontwerp posters, banners, pennen, doppers, spandoeken etc.

Bel gerust voor info: 0655733719

influencer, social media, woman-4492841.jpg

Samenwerken aan jouw online groei

Recente opdrachten

Over Evelienonline

Wat mijn klanten zeggen

5/5
Sinds juli van 2022 is Evelien aan het werk voor de Cure ADOA Foundation. We vinden de samenwerking geweldig! Naast het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website, doet Evelien allerlei grote en kleine klussen op gebied van communicatie, mailverkeer, belangenbehartiging en marketing. Ze heeft hart voor de stichting waardoor het voelt alsof ze één van ons is. Voor een goed doel als de onze is dat bijzonder prettig.
Evelien, wij zijn zeer tevreden over de eerste opdracht. Zeer snelle lijntjes, waardoor de opdracht binnen een week al klaar was. Zonder prijsafspraak viel de factuur erg mee. Hartelijk dank voor de service, op naar een nieuwe opdracht.
Excellent work, and Excellent service from Evellien, we thank you for your continuos work and support.

Bel mij voor een overleg

Eigenzinnig

Creatief

Helder

Wil jij meer halen uit je online marketing?

Ga met Evelien online!