Websites

Bestaande website

Als web content beheerder fris ik je website op: zoals het plaatsen van nieuwe teksten of foto’s, nieuwe pagina’s toevoegen of formulieren, vertalingen, een blog of social media feed. De frequentie van updates kan variëren, afhankelijk van jouw behoeften. Zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is! Ik ben bedreven in het werken met verschillende platforms, waaronder WordPress met Elementor of Divi, Wix, mijn domein websitemaker etc.

Nieuwe website

Ook een nieuwe website of shop kan ik voor jou regelen. Ik werk samen met een webbouwer die zich specialiseert in het technische aspect van website ontwikkeling. Samen creëren we de perfecte website die aan jouw behoeften voldoet. We regelen ook de hosting en domeinregistratie voor jou. Bovendien denken we graag mee over de teksten die jij er bij wilt, eventuele fotoshoot of het ontwerp van je logo, huisstijl, kleurenpalet, en meer. 

De kosten

Indien je teksten of afbeeldingen wilt toevoegen of aanpassen, kan Evelienonline je hierbij assisteren. De kosten worden berekend in tijdblokken van €15,= per kwartier. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn. Voor een groter project of een nieuwe website bouwen maak ik een offerte op maat.

Teksten

Foto's

Huisstijl

Contact formulier

Prijslijst

Blogs

Social media feed

Nieuwsbrief form

Vertalingen

Maak een afspraak met Evelien