Een nieuwe website of een make-Over?

Verhoog je Online Zichtbaarheid met Een Nieuwe Website of een Verfrissende Make-Over!

Een effectieve manier om je online zichtbaarheid te vergroten, is via een professionele website. Het hebben van een website maakt je vindbaar op het internet en kan leiden tot meer klanten. Ik werk nauw samen met een webbouwer die zich specialiseert in het technische aspect van webontwikkeling. Samen creëren we de perfecte website die aan jouw behoeften voldoet. We regelen ook de hosting en domeinregistratie voor jou. Bovendien denken we graag mee over het ontwerp van je logo, huisstijl, kleurenpalet, en meer. We plaatsen je content en foto’s op de nieuwe website, en zorgen ervoor dat deze optimaal leesbaar is op alle apparaten, van laptops tot mobiele telefoons. Als je al een bestaande website hebt die je wilt vernieuwen, is dat ook mogelijk. We voorzien je graag van een op maat gemaakte offerte.

Wanneer je eenmaal een nieuwe website hebt, kan deze jarenlang meegaan, zolang je de content en afbeeldingen regelmatig bijwerkt. De frequentie van updates kan variëren, afhankelijk van jouw behoeften. Aarzel niet om mij te vragen naar de mogelijkheden. Zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is! Ik ben bedreven in het werken met verschillende platforms, waaronder WordPress met Elementor & Divi, Wix, en meer,

Indicatie van de bouw van een nieuwe website

  • Eenmalige kosten voor een basiswebsite: €1500,-
  • De website wordt ontwikkeld in WordPress en is volledig responsief, wat betekent dat deze op alle apparaten (pc, iPad, mobiel) goed leesbaar en bruikbaar is.
  • Kleurenpalet en stijl worden in overleg bepaald.
  • Verschillende Call-to-Action (CTA) knoppen worden toegevoegd om bezoekers aan te zetten tot actie, zoals het nemen van contact op.
  • Het Content Management System (CMS) van de site is in het Nederlands en eenvoudig te beheren.
  • Teksten en afbeeldingen worden op de website geplaatst.
  • De mobiele website bevat een WhatsApp-functie en contactformulieren.
  • Afbeeldingsbestandsnamen worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.
  • Deze basiswebsite omvat maximaal 8 pagina’s.
  • Voor extra pagina’s, social media feeds, formulieren, vertalingen, blogs, of andere specifieke wensen, verstrek ik graag een op maat gemaakte offerte.

Jaarlijks kosten van je website: € 275,-

Dit omvat de kosten voor één domeinnaam met de extensie .nl, één e-mailadres, hosting en licenties. De factuur wordt verzorgd door de webbouwer.

Technisch beheer

Als er technische problemen worden geconstateerd, zoals problemen met de website, e-mail, SSL-certificaten, formulieren, plug-ins, enz., worden deze snel opgelost door de webbouwer. De kosten hiervoor worden berekend in tijdblokken van €15,- per kwartier. De factuur wordt verzorgd door de webbouwer.

Content beheer

Indien je teksten of afbeeldingen wilt toevoegen of aanpassen, kan Evelienonline je hierbij assisteren. De kosten worden berekend in tijdblokken van €12,50 per kwartier. De factuur wordt verzorgd door Evelienonline.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over het laten maken van een nieuwe website of webshop? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens!

Teksten

Foto's

Huisstijl

Contact formulier

Prijslijst

Blogs

Social media feed

Nieuwsbrief form

Vertalingen

Maak een afspraak met Evelien